Voorschoten’97 heeft sinds kort voorzittersduo

Op de laatst gehouden Algemene Ledenvergadering is bij Voorschoten’97 de voorzittersfunctie ingevuld. Niet, zoals gebruikelijk, één voorzitter, maar een duo dat de club gaat leiden.

Het nieuwe duo op sportpark Adegeest bestaat uit Godwin Snijers en Johan Benning. ,,We zijn enthousiast om deze rol op ons te nemen en kijken ernaar uit om samen met jullie de toekomst van onze club vorm te geven” laten beide nieuwkomers weten.

Godwin Snijers

Godwin Snijers heeft twee zoons die actief zijn bij de voetbaltak, terwijl zijn dochter een  enthousiaste hockeyster is. ,,De afgelopen periode heb ik mijn bijdrage bij de club mogen leveren bij de TC-jeugd. Dat heb ik met veel uitdagingen en plezier mogen doen, in een mooi team van mensen. In het dagelijks leven ben ik ondernemer,  mijn hart ligt bij het voetbal en onze club”, zegt hij op de clubsite.

Johan Benning

Collega-voorzitter Johan Benning heeft twee dochters bij de club voetballen, in de JO13 en de MO15. Benning is beleidsmedewerker bij de gemeente Zoeterwoude en brengt die ervaring graag mee naar de club. ,,De afgelopen periode heb ik zelf met veel plezier gevoetbald in de zondag 4. Helaas is het team gestopt met voetballen, wat wel weer betekent, dat ik meer ruimte krijg om in mijn nieuwe rol te duiken”, aldus Benning op het digitale huis van de club.

ALV Voorschoten’97

,,Wij geloven sterk in samenwerking en verbinding. Onze visie is dat de kracht van Voorschoten’97 ligt in de betrokkenheid en inzet van al onze leden. Of je nu speler, ouder, vrijwilliger of supporter bent, jouw bijdrage maakt het verschil en samen kunnen we veel bereiken. Ons clubgevoel is iets waar we trots op zijn en wat we graag willen versterken. We willen een omgeving creëren waar iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt en waar sportieve prestaties hand in hand gaan met plezier en respect voor elkaar”, laat het duo Snijers en Benning enthousiast weten. ,,We staan open voor feedback en suggesties en kijken ernaar uit om samen met jullie de club naar een hoger niveau te tillen.”

Lees verder