Nieuwsflits Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook nieuws van de Keuken Kampioen Divisie waarin onze Haagse trots ADO Den Haag ook in uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Ilias Bronkhorst mag zich verheugen in de belangstelling van De Graafschap. De 27-jarige transfervrije Bronkhorst kwam afgelopen seizoen uit voor FC Dordrecht, na passages bij sc Telstar en NEC Nijmegen. Bronkhorst kwam afgelopen seizoen in Velzen-Zuid tot zes treffers in 33 duels. Technisch directeur Peter Bijvelds van De Graafschap ziet in Brinkhorst een serieuze optie voor de positie van rechtsback. De ploeg uit Doetinchem gaat niet in zee met proefspeler D’Leanu Arts, hij is niet die speler gebleken waar hoofdtrainer Jan Vreman naar op zoek is

 Mimoun Mahi

De uit Den Haag afkomstige Mimoun Mahi wordt door zijn trainer voorlopig nog even gespaard. In de oefenwedstrijd van afgelopen zaterdag tegen De Treffers (2-2), werd Mahi aan de kant gehouden. Tijdens de training afgelopen vrijdag kreeg Mahi een knietje in zijn bovenbeen en Vreman wenste geen risico’s met zijn aanvaller te nemen.

Komende zaterdag staat voor De Graafschap de volgende oefenwedstrijd op het programma. In Aalten is dan het in de Regionalliga uitkomende Rödinghausen de tegenstander van de Superboeren.

 

Lees verder