Ariston’80 breidt selectie uit met negen spelers

Ariston ‘80 is verheugd om maar liefst negen nieuwe selectiespelers te mogen presenteren die in het seizoen 2024-2025 aan zullen sluiten bij het eerste en tweede elftal.

Twee keepers maken de overstap naar de studentenvoetbalvereniging vanuit Delft: Andrej Soloviev (20 jaar, 1e links) komt over van de selectie van Full Speed en Cas van Cadsand (20 jaar, 2e van links) komt vanaf de selectie van SEP.

Verder wordt de verdediging versterkt door Tijl Porskamp (18 jaar, midden) die momenteel in de JO19-1 van Concordia speelt, Ethan Bol (19 jaar, 2e van rechts) komt over van de JO19-1 van ASC SDW uit Amsterdam en Toon Bakker (21 jaar) komt vanuit de JO23-1 van VVSB uit Noordwijkerhout.

Het middenveld wordt aangevuld door Pepijn Kooij (20 jaar, rechts) die overkomt van OVV Oostvoorne en Thomas van Baar (20 jaar) die het laatst actief was in de JO-23 van vv Baronie uit Breda.

In de aanval is Valerij Aleshin (21 jaar, foto links) de nieuwe aanwinst, hij komt over van Be Quick Zutphen 2. Daarnaast maakt ook middenvelder Tiago Neves (23 jaar, foto rechts) een interne stap omhoog vanuit het zevende elftal van Ariston ‘80.

 

 

 

 

Lees verder