Excelsior Maassluis neemt afscheid van spelers en stafleden

Na afloop van de oefenwedstrijd tussen Excelsior Maassluis en Sparta Rotterdam hebben diverse spelers en stafleden die Excelsior Maassluis hebben verlaten een afscheid gekregen in een bomvolle kantine.

Robert van den Broecke nam na vele jaren (vanaf 2010) afscheid als sportverzorger van de eerste selectie. Ook Raymond Frehé heeft besloten de club te verlaten. Frehé, in het verleden ook speler van het eerste elftal en trainer, werd afgelopen jaargang toegevoegd als assistent-trainer aan de hoofdmacht.

Spelers

Tevens waren voormalig spelers Kevin Dercks (stopt), Giovanni Da Fonseca (VV Noordwijk), Tom Boks (foto) (VV Schipluiden), Jorn Ringelberg (SV Poortugaal), Kaylan Muis (FC ’s Gravenzande) en Ouanis Kellouh (stopt) naar de club gekomen om een afscheid te krijgen die ze verdienen. Zij werden middels een mooi woordje van Hans-Jörgen Nicolai en een presentje in het zonnetje gezet voor de vele aanwezigen.

Hoofd Jeugdopleidingen

Ook Marco Bravenboer, nu Hoofd Jeugdopleidingen, was verdeeld over verschillende periodes in diverse functies verbonden aan Excelsior Maassluis en zal na de zomerstop elders actief zijn.

Lees verder