Nieuwsflitsen Keuken Kampioen Divisie

Haaglanden Voetbal brengt regelmatig ook nieuws van clubs uit de KKD waar onze Haagse trots ADO Den Haag ook in uitkomt.

Tekst: Peter Petit

Helmond Sport heeft de komende dagen Mario Suver op proef. De Kroatische jeugdinternational zit momenteel zonder club nadat zijn contract bij het tweede elftal van Borussia Dortmund, uitkomend op het derde niveau in Duitsland, niet werd verlengd. De 24-jarige tweebenige Suver kwam eerder uit voor de Stuttgarter Kickers, waar hij als semi-prof zijn debuut op het vierde niveau in Duitsland maakte. Hij speelde ook bij VfB Stuttgart II en FC Nürnberg, waar hij veertien maal voor het paradepaardje uitkwam.

De 22-jarige Boris van Schuppen verruilt NAC Breda voor het FC Eindhoven van de nieuwe trainer Maurice Verberne. Van Schuppen, ook wel ‘Boris van Breda’ genoemd, zette zijn krabbel onder een contract bij de tweede club uit de Lichtstad voor de periode van een jaar, met een optie voor nog een jaar. De  transfervrije aanvallende middenvelder kwam in totaal tot 58 optredens bij NAC in KKD, meestal als invaller, met als resultaat zes doelpunten en evenveel assists. Afgelopen seizoen miste hij veel wedstrijden vanwege een kruisbandblessure.

Lees verder