O23 3D/3E: Nootdorp in topper langs FC Zoetermeer, monsterzege FC ‘s-Gravenzande

sv Nootdorp is in 3D nog steeds zonder puntverlies. Tegen FC Zoetermeer werd een nipte overwinning geboekt. FC ’s-Gravenzande liet in 3E geen spaan heel van Verburch en ook sv Den Hoorn won met ruime cijfers.

3e divisie D

HVV O23 – Graaf Willem II VAC O23

De bezoekers kwamen na vijf minuten al op voorsprong. Jesper Schreurs schoot de bal tussen de benen van de keeper door het doel in: 0-1. Uit een vrije trap van Jack Kusters kopte Pieter de Vor de bal goed in: 0-2. Nog voor het rustsignaal kwam HVV terug tot 2-2. Bart Liefand en Evert-Jan Beers waren trefzeker namens de Kroonleeuwen: 2-2. In de tweede helft ontstond een verhitte strijd met veel gele kaarten en een rode kaart. Pelle van Berckelaar en Abe Jongebreur brachten HVV een 4-3 overwinning. Jack Kusters nam de treffer van Graaf Willem II VAC voor zijn rekening.

sv Nootdorp O23 – FC Zoetermeer O23

FC Zoetermeer startte goed, maar kon de kansen niet benutten. in de dertiende minuut profiteerde sv Nootdorp van een te korte terugspeelbal. Kay Stulemeijer scoorde de 1-0 en nam met iets meer dan een half uur gespeeld ook de 2-0 voor zijn rekening, In de tweede helft kreeg FC Zoetermeer weer kansen. Toch werd het 3-0 door een treffer van Achraf El Hamouti. Na een driedubbele wissel in minuut 68 zette de ploeg van Louis Hak weer aan. FC Zoetermeer dacht recht te hebben op een strafschop, maar kreeg deze niet. Even later was het wel raak toen Dylan Versluis de bal van afstand binnenschoot. In blessuretijd werd het ook nog 3-2 door Dylan Piket.

Katwijk O23-2 – DSVP O23

Hekkensluiter DSVP kon bij het sterke Katwijk 2 niet voor een verrassing zorgen en ging met 3-1 ten onder.

OLIVEO O23 – ARC O23-2

Op eigen veld was Oliveo niet opgewassen tegen de bezoekers uit Alphen aan den Rijn. ARC 2 was met 0-3 duidelijk de betere ploeg.

3e divisie E

sv Den Hoorn O23 – Laakkwartier O23

sv Den Hoorn kon ook haar vierde duel van deze nog jonge competitie in winst omzetten. De ploeg van trainer Haroon Ahmad had bij rust al een 2-0 voorsprong te pakken door doelpunten van Bob Plezier en Noah Barends. In de tweede helft voerde de thuisploeg de score nog flink op. Na een treffer van Sven van Diner zes minuten na de hervatting konden ook Jens van den Hoek (2x) en  Bas Plezier het net vinden: 6-0.

Kethel Spaland O23 – KMD O23

De Wateringers konden de winst niet pakken in Schiedam. Na een 1-0 ruststand won Kethel Spaland het duel met 2-1. Jasper Soer scoorde de enige treffer namens KMD.

FC ‘s Gravenzande O23 – Verburch O23

De bezoekers kwamen nog wel op een 0-1 voorsprong, maar werden daarna onder de voet gelopen door FC ’s-Gravenzande O23. Emilio Veugelaar, Amin mahreb (2x), Tim Rolff (3x), Koen Groenewegen, Tom van der Hout en Fin van Mierlo bezorgden trainer Max Voskamp (foto) een 9-1 overwinning.