O23 2C: Koploper Forum Sport niet verder dan gelijkspel, winst VELO

Forum Sport moest tegen Jodan Boys genoegen nemen met een gelijkspel en zag achtervolgers VELO en FC Skillz naderen. De Wateringers wonnen van ARC en FC Skillz was te sterk voor RKAVV. De achterstand van beide teams slonk tot een punt.

Forum Sport O23 – Jodan Boys O23

Door een eigen doelpunt van Jodan Boys kwam Forum Sport op een 1-0 voorsprong. De Goudse ploeg herpakte zich en boog de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Uiteindelijk kon Forum Sport toch nog een punt redden. Jean-Marc Savoiz was scherp in de afwerking namens de Voorburgers: 2-2.

VELO O23 – ARC O23

Na negen minuten schoot Erik Letsch VELO aan de leiding in het duel met de Alphenaren, die daarna het heft in handen namen. De bezoekers kregen controle over het middenveld en kopten tien minuten voor de rust de gelijkmaker binnen: 1-1.

Na de thee werden er vooral aan de kant van VELO wat tactische omzettingen gedaan. Twee minuten na de rust kwam VELO opnieuw op voorsprong door een kopbal van verdediger Casper Blonk: 2-1. ARC kreeg geen grip meer op de wedstrijd en liep ook nog tegen de 3-1 en 4-1 aan. Doelpuntenmakers waren Luca Bauman en Micha Sukkar van der Molen. Een verdiende overwinning van de Wateringse ploeg van Ramon van Rijn, die volop meedraait in de top van de tweede divisie.

FC Skillz O23 – RKAVV O23

In de twintigste minuut opende Ilias Talhaoui de score voor de thuisclub. Daarna eiste Yassir el Hadioui (foto) de hoofdrol voor zich op in het duel met RKAVV. De speler van FC Skillz scoorde voor rust één keer en kon na de thee nog twee keer het net vinden. FC Skillz won daardoor met 4-0 van de Leidschendammers.