O21 4B / O23 1A: Fraaie zege voor Quick, HBS en Westlandia onderuit

Op Nieuw Hanenburg was Quick duidelijk een maatje te groot voor hekkensluiter ADO’20. Westlandia moest het hoofd buigen voor Hercules. Ook HBS leed een nederlaag. FC Lisse was te sterk.

O21 4e divisie B

Westlandia O21 – Hercules usv O21

Op Sportpark De Hoge Bomen kon Westlandia geen potten breken in het duel met de Utrechters. Hercules won het duel met 0-3. Door de nederlaag zakte Westlandia naar de zesde plaats met vier punten uit vijf duels.

O23 1e divisie A

Quick (H) O23 – ADO’20 O23

Quick, dat in een flink gewijzigde opstelling aan de aftrap verscheen, startte rommelig aan het duel. De Haantjes waren zoekende en konden aan de bal niet brengen wat ze wilden. Uiteindelijk kwam Quick beter in haar spel en kon Enjenmar Kirindongo de 1-0 scoren vanuit een individuele actie door de bal feilloos in de verre hoek te plaatsen. Vervolgens verschalkte Jeppe Koster met een fraaie lob de Heemskerkse keeper en werd de stand 2-0. Quick kreeg nog diverse kansen, maar kon voor de rust nog maar één keer scoren. Een directe lange bal van Jasper van der Zon werd door Kirindongo goed afgerond.

Na rust viel de 4-0 eindstand al snel, Jeppe Koster was na een voorzet haantje de voorste, draaide weg en plaatste met links de bal in de benedenhoek.

HBS O23 – FC Lisse O23

HBS zakte naar de derde plaats na een thuisnederlaag tegen FC Lisse. De ploeg uit de Bollenstreek was met 0-2 de bovenliggende partij en verkleinde het gat met HBS tot twee punten.