Warming-up zaterdag 4A/C | BMT en PGS/VOGEL hopen koppositie te versterken

In 4A neemt BSC’68 het op tegen LSVV’70. BMT en PGS/VOGEL hebben tot nu toe in 4C al hun wedstrijden in winst omgezet en hebben goede kans om dit ook voor hun vierde duel te bewerkstelligen met HPSV en RAS als tegenstanders.

Tekst: Roland van der Linden

4e klasse A

BSC’68 schoof afgelopen weekend eenvoudig hekkensluiter Woubrugge aan de kant. Nu moet de club uit Benthuizen het opnemen tegen LSVV’70. De studenten uit Leiden zullen zich niet zomaar gewonnen geven. Warmunda kwam vorige week zaterdag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen LSVV’70.

4e klasse C

Koploper BMT krijgt bezoek van HPSV, dat pas één punt kon verzamelen uit de drie gespeelde duels. Bij BMT zullen ze rekenen op een overwinning. Die gedachte zal ook leven bij PGS/VOGEL, dat gastheer is voor het nog puntloze RAS.

Ook sv Loosduinen en Semper Altius kunnen niet terugkijken op een veelbelovende start van de competitie. Beide teams ontmoeten elkaar zaterdag en sv Loosduinen, het team van trainer Ronald Paas (foto), is gastheer op Madestein. De winnaar van dit duel vindt aansluiting bij de middenmoot. Quick Steps gaat langs bij sv Erasmus en mag proberen een tweede overwinning te boeken.

GDA was vorige week te sterk voor DUNO. Nu is in een uitduel VCS de tegenstander, dat deze week een trainerswissel doorvoerde. Het duo Jordi Domingos/Dennis Vaz moest vertrekken. Voor DUNO staat een thuisduel bij Vredenburch op het programma. ODB en Quick Steps ontmoeten elkaar aan de Albardastraat.

 

Lees verder