Sem Eekhout zet handtekening onder eerste contract bij ADO Den Haag

Onder toeziend oog van familie, vrienden en Academy Director Albert van der Dussen heeft Sem Eekhout zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract. De doelman van ADO Den Haag Onder 18 is daardoor tot medio 2024 aan de club verbonden.

Albert van der Dussen is er trots op dat er wederom een talentvolle doelman uit eigen jeugd zich voor meerdere jaren bindt aan de club. ,,Sem geldt al jaren als een zeer talentvolle keeper, die op 15-jarige leeftijd al in de O18 uitkomt. Hij is leergierig, technisch zeer vaardig en bezit een mooie stijl. Hij speelde hiervoor bij Quintus, maar zit al vanaf jonge leeftijd in onze jeugdopleiding. Daarnaast is Sem in het verleden meerdere keren uitgenodigd voor nationale jeugdselecties.”

Dat er opnieuw een talentvolle jeugdige keeper wordt vastgelegd komt niet geheel uit de lucht vallen. ,,We hebben veel aandacht voor het opleiden van goede keepers bij onze jeugdopleiding. Onze keeperscouts Willem van Maren en Klaas Krul doen daarvoor zeer goed werk en halen al jaren goede keepers binnen.”

(Foto’s: ADO Den Haag)

Lees verder