Warming-up zondag 3D | Flinke test voor Voorschoten’97 in uitduel

In 3D bivakkeren Taurus en SVH nog steeds in de onderste regionen. Voor SVH zou het mogelijk moeten zijn om de punten in eigen huis te houden tegen HWD. Taurus treft in Roda’46 een lastigere tegenstander. Dat geldt ook Voorschoten’97, dat op Ouderkerk stuit.

Tekst : Roland van der Linden

Voorschoten’97 draait aardig mee in de subtop met tien punten uit vijf duels. Voor de ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) wacht een pittig uitduel bij Ouderkerk. De thuisclub heeft een punt minder dan de ploeg uit Voorschoten, maar speelde pas vier duels. Voorschoten’97 heeft een zege nodig om het gat met koploper FC Abcoude niet te groot te laten worden.

Lastig

Taurus moet het doen met vier punten uit vijf duels. Het zal voor de studenten lastig worden om in de uitwedstrijd bij Roda’46 dat aantal te vergroten. De ploeg uit Leusden bezet de tweede positie en verloor alleen twee punten in het openingsduel bij APWC.

Voor SVH wordt het erop of eronder. Tegen hekkensluiter HWD mogen de mannen van trainer Tom Hesselink geen misstap begaan om uit de onderste regionen te ontsnappen. De tegenstander uit Rotterdam is puntloos tot nu toe.

Lees verder