O23 Divisie 4: Scheveningen heeft nog hoop op promotie, RKDEO onderuit bij DSO

In 4G verloor lijstaanvoerder RKDEO van DSO, maar heeft nog steeds de beste papieren voor promotie. In 4F was Scheveningen nipt WIK de baas en staat nu vlak achter de koplopers. Het topduel tussen RKDEO 2 en FC Zoetermeer eindigde in een gelijkspel in 4E.

4e divisie E

In de strijd om de eerste plaats namen RKDEO 2 en FC Zoetermeer het tegen elkaar op. Het duel eindigde zoals het begonnen was. Door het 0-0 gelijke spel hebben de Nootdorpers de beste kansen op promotie. GSC ESDO is ook nog in de running voor de eerste plaats na een 2-4 overwinning op Zestienhoven. sv Nootdorp won van HBSS met 5-4 en staat vijfde met een voorsprong van vier punten op de Schiedammers. Robin Nobbe (2x) en Koen van der Gaag (2x) scoorden onder andere voor de Nootdorpse ploeg van trainer Ramon van Rijn (foto).

4e divisie F

Scheveningen kroop door een 4-3 overwinning op WIK dicht bij de top. De achterstand op koploper FC ’s-Gravenzande bedraagt nog maar twee punten. WIK scoorde al vroeg in het duel de 0-1 via Youssef El Massaoui. Scheveningen had veel balbezit en kwam op gelijke hoogte door een treffer van Mahmoed Ayada, die even later ook de 1-2 op het bord zette. Na de thee kwam WIK op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Emiran Iskender. Kenan Powell en Qualid Bounou schoten daarna raak voor Scheveningen: 4-2. Vlak voor tijd kwam WIK door Yusuf Sarac nog terug tot 4-3, maar daar bleef het bij. WIK-trainer Diego Postema en Surjonic Sambo kregen een rode kaart voorgehouden in het duel.

Kostbare punten

Verburch verspeelde in de strijd om de eerste plaats twee kostbare punten tegen HMSH. De Poeldijkers waren de bovenliggende partij, maar ongelukkig in de afwerking. Jenairo Plein schoot HMSH naar een 1-0 voorsprong. Na de gelijkmaker van Lucio Duyvenstein schoot Jamel Hervord de Haagse ploeg opnieuw aan de leiding. Weer was het Lucio Duyvenstein die scoorde voor Verburch. Door het 2-2 gelijke spel verzuimde Verburch de leiding te nemen in 4F en staat nu tweede.

Wanica Star ging met 3-1 onderuit tegen hekkensluiter KMD. De Wateringers boekten hun eerste overwinning van het seizoen. Namens Wanica Star scoorde Riaz Zahoer

O23 4e divisie G

DSO bracht koploper RKDEO haar tweede nederlaag van het seizoen toe. Op Sportpark Bentwoud was de thuisclub met 1-0 net de betere ploeg. Jordy Mai scoorde de enige treffer voor de formatie van trainer Mark Privé. Ondanks de nederlaag heeft RKDEO met nog twee wedstrijden te spelen de koppositie in handen met twee punten voorsprong op Nieuwkoop.

Lees verder