Zondag 3D: Donkere wolken boven SVH en Taurus na nieuwe nederlaag

De regionale teams zitten in de hoek waar de klappen vallen in de derde klasse D. Voorschoten’97 ging op eigen veld onderuit tegen HOV/DJSCR. Ook SVH en Taurus kunnen niet veel indruk maken. SVH verloor van Amsvorde en de studenten moesten de winst laten aan HWD.

Voorschoten’97 – HOV/DJSCR

Voorschoten’97 zakt steeds verder weg op de ranglijst. Nu kon ook het duel tegen laagvlieger HOV/DJSCR niet in winst worden omgezet. De bezoekers uit Rotterdam vertrokken van Sportpark Adegeest met een 0-1 overwinning op zak.

HWD – Taurus

Taurus begon sterk tegen HWD en kwam op een 0-1 voorsprong. Daarna verslapte het spel van de formatie van trainer Julian Tan (foto). Nog voor de rust had de thuisploeg al een 2-1 voorsprong te pakken. In de tweede helft was Taurus de betere ploeg, maar slordig in balbezit waardoor het duel met 3-2 verloren ging. Camiel Hildenberg en Gelein Visscher namen de treffers van Taurus voor hun rekening.

Amsvorde – SVH

Ook voor SVH was er weinig reden tot vreugde. De Haagse ploeg stond na het duel met Amsvorde voor de zesde keer dit seizoen met lege handen. De thuisclub was duidelijk de bovenliggende partij gezien de 4-0 uitslag.