Zaalvoetbal: Vrouwenteam Mazzel Stars haalt belangrijke zege binnen op Zeemacht

De vrouwen van Mazzel Stars bleven in Zoetermeer nipt aan de positieve kant van de score tegen Zeemacht uit Den Helder. De thuisploeg trok namelijk met 3-2 aan het langste eind.

De ploeg van coach René Hijmans beleefde tegen Zeemacht een spannende wedstrijd. In de eerste helft werd maar één doelpunt gescoord, maar dan voor de bezoekende ploeg. In de vijftiende minuut liet Bianca Kwast Mazzel Stars-doelvrouwe Lindsay Maaskant voor het eerste maal kansloos: 0-1.

De gelijkmaker van Jessie Rottier kwam al in de tweede minuut van de tweede helft: 1-1. Ook de tweede helft zag het scheidsrechters duo Frank Neff en Abderrahim Essaghir een spannende wedstrijd. Midden in de tweede helft was Zeemacht weer productief, Lean Hamburg verdubbelde de score voor het team van coach Mark de Jong: 1-2.  Daarna trok Mazzel Stars het spel naar zich toe.  Weer scoorde Jessie Rottier de gelijkmaker: 2-2. Binnen één minuut na de gelijkmaker zette Ghizlan Abdellaoui Zeemacht goalie Sterre Wendt voor de derde maal in deze wedstrijd te kijk: 3–2.

Mede door deze tweede overwinning van dit seizoen geven de Zoetermeerse vrouwen de rode lantaarn over aan het Den Helderse Zeemacht en staat zelf met zes punten op een gedeelde negende plaats, samen met EXS/Zwolle en zvv Middelburg.