O23 Divisie 3C: TAC’90 in doelpuntrijk duel langs FC Boshuizen

De toeschouwers waren de grote winnaar bij het duel tussen TAC’90 en de Leidse tegenstander FC Boshuizen. Zij werden getrakteerd op maar liefst negen treffers. De Haagse thuisclub trok in het knotsgekke duel aan het langste eind.

Na tien minuten kwam TAC’90 op een 1-0 voorsprong door een treffer van Ferdi Atli. Twintig minuten later viel de tweede treffer voor de thuisploeg. Nu was Abbas Saleem trefzeker. Kort daarna kwam FC Boshuizen binnen twee minuten terug tot 2-2. TAC’90 had in de eerste helft veruit de meeste kansen, maar ging de rust in met de gelijke stand op het bord.

Strafschop

In de tweede helft scoorde FC Boshuizen binnen een kwartier twee keer en was de stand plots 2-4. Nu was het de formatie van Arie van der Padt (foto) die zich terugvocht in het duel. Ferdy Atli miste in de 66e minuut nog een strafschop, maar kort daarna zorgde Bilal Ancharad voor een 3-4 stand. FC Boshuizen kon het duel beslissen, maar zag een strafschop gestopt worden door doelman Vladimiros Sonidis.

Vlak voor tijd viel de gelijkmaker dankzij Ferdi Atli. Het was nog niet gedaan met de dadendrang van de thuisploeg, want bij het ingaan van de blessuretijd kwam TAC’90 op 5-4. Bilal Ancharad schoot de thuisploeg naar de overwinning.