Warming-up zaterdag 3A/3C/3D: SEP gaat voor derde zege op rij

Geen winst voor de regioploegen afgelopen weekend in 3A. Een daverende verrassing afgelopen weekend in 3C waar koploper Oliveo verloor van DHL: 1-0. VDL speelde afgelopen zaterdag met 3-3 gelijk tegen het twee plaatsen hogerstaande Delta Sport, maar bleef op doelsaldo laatste in 3D.

Tekst: Hans Kulk

3e klasse A

Geen winst voor de regioploegen afgelopen weekend. Zowel DWO (3-3 tegen Nieuwkoop) als Blauw Zwart (3-3 tegen koploper Aarlanderveen) speelden gelijk, terwijl Stompwijk’92 op eigen veld verloor Lugdunum: 1-3.

DWO en Blauw Zwart zijn niet meer toonaangevend in de derde klasse. DWO staat vierde, Blauw Zwart achtste. Komend weekend gaat de ploeg van Dennis Olman op bezoek bij SCW, terwijl de Wassenaarders in De Zilk aantreden tegen het nog puntloze Van Nispen. Het op de voorlaatste plaats staande Stompwijk’92 wacht een pittig uitduel bij nummer drie RKDES.

3e klasse C

Een daverende verrassing vorigweekend in 3C waar koploper Oliveo verloor van DHL: 1-0. Onderin won SEP haar tweede duel op rij. In Rotterdam werd Charlois met 2-1 verslagen. Ook DSVP (3-0) en Ariston’80 (4-2) wonnen.

Dit weekend staat er een heuse topper op het programma. In Pijnacker ontvangt koploper Oliveo (9-22) nummer twee Zwarte Pijl (9-21). Wie neemt er een voorschot op de titel ‘winterkampioen’? Buurman DSVP, derde in de stand, gaat op bezoek bij Soccer Boys, terwijl het in de winning-mood verkerende SEP thuis tegen Reeuwijk aantreedt. Wordt het drie op een rij voor Marcel de Letter (foto) en consorten? Ook Ariston’80 speelt een thuisduel. FC IJsselmonde komt op bezoek in Delft. ‘Reuzendoder’ DHL gaat op bezoek bij rode lantaarndrager VVOR.

3e klasse D

VDL speelde afgelopen zaterdag met 3-3 gelijk tegen het twee plaatsen hoger staande Delta Sport, maar bleef op doelsaldo laatste in 3D. Dit weekend ontvangt de ploeg van Henk Salari in Maassluis koploper HBSS. De nummer laatst tegen nummer één. Kunnen Salari en consorten stunten tegen de Schiedammers of wordt het prijsschieten voor de bezoekers?

Lees verder