Warming-up 4e Divisie (zo): Ekrem Kahya (HBS): ,,We staan niet voor niets op die plek”

HBS speelde vorig weekend in de regionale topper tegen RKAVV met 0-0 gelijk en was tevreden met dit resultaat. Door het gelijke spel behoudt de formatie van trainer Ekrem Kahya (foto) ook de koppositie met slechts één punt voorsprong op RKAVV en twee op Hoogeveen.

Tekst: Ton Beije

HBS-trainer Kahya kijkt op ons verzoek eerst nog even terug op dat duel tegen RKAVV: ,,Een gelijkspel in een wedstrijd, waarin het spel heel wisselend was. Ik denk dat het een fysiek sterke tegenstander was en hebben de toeschouwers wellicht geen goede, maar wel een boeiende wedstrijd gezien. Uiteindelijk denk ik wel dat we tevreden moeten zijn met dit gelijkspel, aangezien RKAVV wat betere kansen heeft gehad.”

Heino

Zondag gaat HBS op bezoek bij Heino, dat in de onderste regionen van deze divisie bivakkeert. Wat weet Kahya van Heino? Hij: ,,Heino is een heel leuke club wat ik heb vernomen, met een ploeg die graag aanvallend wil spelen. Dus hoop ik op een leuke wedstrijd waarin wij de punten zullen meenemen.”

Concurrenten

Kahya weet ook dat de concurrenten op de loer liggen en dat er bij Heino eigenlijk geen averij mag worden opgelopen. ,,De wedstrijden die we gespeeld hebben zijn nu geweest en hebben en houden hun waarde, alleen maar als je de wedstrijden blijft winnen”, aldus Kahya. ,,Er is een groot aantal ploegen, dat nu ook naar boven wil en kan kijken en het is aan ons om het zo te houden. Dus zullen we gewoon moeten blijven doen wat we deden en nog beter worden, want we staan er niet voor niets.”

Kahya verwacht een open wedstrijd bij Heino. ,,Een wedstrijd waarin wij veelal balbezit zullen hebben, maar zullen moeten waken voor onnodig balverlies. Scherp zijn in aanvallend opzicht en komen tot doelpunten.”

Baggerman

Kijkend naar het spelersarsenaal zegt de HBS-trainer: ,,Dezelfde mensen zijn weer afwezig helaas en daar is sinds vorige week Ian Baggerman bijgekomen, maar we hebben er wederom genoeg om met een uitstekend team voor de dag te komen.”

 

Lees verder