Zaterdag 2E: Westlandia haalt drie punten op aan de Brasserskade

Aan de top van de ranglijst in 2E bond Westlandia Concordia aan de zegekar. Doordat meerdere topploegen punten lieten liggen, staan de Naaldwijkers opeens op de tweede plaats met een punt achterstand op SVC’08, dat wel een duel minder speelde.

Tekst: Roland van der Linden     |     Foto’s Rob Römer

In de openingsfase liet Westlandia meteen al een aantal kansjes noteren, maar die leverden geen doelpunten op. Ook een goede actie van Tim van der Voort in de twintigste minuut bleef zonder resultaat. Vlak voor rust zagen de Naaldwiijkers een vrije trap van Concordia over het doel gaan. De rust werd dan ook bereikt zonder dat er gescoord was.

In het tweede bedrijf was het al snel raak voor Westlandia. Een eigen doelpunt van Jordan Hennep betekende de 0-1. De bezoekers kwamen op stoom en zagen Tim van der Voort de score met twee treffers opvoeren naar 0-3.  Na de 0-4 van Dennis Verbeek kon Concordia nog de eer redden. Diep in blessuretijd scoorde Jordan Hennep de 1-4.