O21 Divisie 3 en 4: Nederlaag Excelsior Maassluis, knappe zege Westlandia

In de 3e divisie leed Excelsior Maassluis een nederlaag tegen laagvlieger Alphense Boys. Westlandia zorgde voor een daverende verrassing door koploper Fortuna Sittard haar eerste nederlaag toe te brengen.

3e divisie A

Excelsior Maassluis had zich al enige tijd geleden veilig gespeeld en kon zich de nederlaag tegen Alphense Boys veroorloven. De bezoekers, die de punten goed konden gebruiken, keerden huiswaarts met een 0-1 overwinning op zak.

4e divisie B

In een lastige eerste helft had Westlandia het zwaar tegen koploper Fortuna Sittard. De Naaldwijkers hielden zich toch goed staande en beperkten de achterstand bij rust tot 2-1. Ahmet Kurnaz opende de score in achtste minuut en voegde een tweede treffer toe tien minuten later. Ook het doelpunt van Westlandia werd gescoord door Fortuna Sittard.

In de tweede helft troefde de formatie van trainer Corné van Doorn (foto) de thuisclub volledig af en kon zelf in de laatste minuut de overwinning pakken: 2-3.  Lennart Pauwe en Given Baven bezorgden Westlandia de volle buit.