DHC-leden kiezen op ALV geheel nieuw bestuur

Op de goed bezochte Algemene Ledenvergadering van DHC werd met algemene stemmen een geheel nieuw bestuur gekozen. In de komende jaren zal Giel Grootfaam (foto) het achtkoppige bestuur gaan voorzitten.

Daarbij zal als secretaris Yasmine Lai de administratie gaan verzorgen. Cor Hey als penningmeester heeft de niet geringe taak op zich genomen om de financiën van de vereniging op orde te brengen. Sohila Astitou, Imro Blinker, Joost Berkhout, Max van den Hemel en Joost Oprel zullen de andere bestuursfuncties gaan invullen.

,,Wij onderschrijven allemaal de gestelde doelstelling voor een transparante vereniging waarbij de leden centraal staan. Onze visie op communicatie is open, eerlijk duidelijk en transparant”, aldus de nieuwe voorzitter Giel Grootfaam.

Een gaat hij verder: ,,Het jaar 2022 heeft veel uitdagingen gekend binnen de club, maar zeker ook successen geboekt. Voor het jaar 2023 en de opvolgende jaren streven wij naar positiviteit, rust en vooral duidelijkheid en groei. Wij streven ernaar om de kwaliteit van voetbal en het plezier weer centraal te stellen. Als bestuur werken wij samen als eenheid/team, zoals wij dat ook van onze clubleden in het veld verwachten. Wij zetten ons als bestuur in voor een club in (helaas wederom) slecht weer. Tijd voor anders, als eenheid staan wij met elkaar en voor elkaar voor een uitdagende maar belangrijke klus die wij vol overgave en positieve energie zullen vormgeven.”

Lees verder