Mutaties in bestuur bij sv Nootdorp tijdens ALV

sv Nootdorp had woensdagavond haar jaarlijkse ALV met een ongekend grote opkomst van de leden. Buiten de toelichting op de positieve jaarcijfers met de daaropvolgende decharge, vonden er ook mutaties plaats in het bestuur.

Allereerst was Rob Oostwouder, die jarenlang de functie van penningmeester heeft vervuld, aftredend en niet herkiesbaar. Hij werd hartelijk bedankt met een mooie bos bloemen en een dinerbon en kan nu nog meer van zijn gezin en kleinkinderen gaan genieten. Als opvolger van Rob Oostwouder is Rogier Blankenmeijer voor de functie penningmeester voorgedragen en gekozen.

Daarnaast zijn Patrick van der Hoeven (portefeuille Facilitair en Omgeving) en Frank van der Kooij (portefeuille Jeugd) tot het bestuur toegetreden. Frank van der Kooij is geen onbekende, want zijn opa was één van de oprichters van sv Nootdorp.

De club is verheugd dat deze kandidaten zich beschikbaar hebben gesteld, zodat sv Nootdorp nu bijna een voltallig bestuur heeft. Alleen de vacature van secretaris dient nog te worden ingevuld.

 

Lees verder