VUC verlengt contract met hoofdtrainer Rob de Lange met twee jaar

Zaterdag eersteklasser VUC heeft het contract met hoofdtrainer Rob de Lange verlengd met een periode van twee jaar. Ondanks de ietwat stroeve start en lage klassering op de ranglijst in de eerste klasse, hebben beide partijen een goed gevoel met elkaar en is een contractverlenging een logisch vervolg.  

Het was wel een verhaal aan het eind van het vorig seizoen, de overgang van Rob de Lange naar VUC. De trainer zelf daarover: ,,Ik denk dat hier al genoeg over gezegd en geschreven is. Het was even wennen bij VUC, maar inmiddels kan ik werken zoals ik dat voor ogen heb en hoef ik me alleen op het voetballen te concentreren. Ik krijg van VUC alle ruimte om een prima elftal neer te zetten en verder uit te bouwen, dat de weg naar boven weer gaat inzetten.”

Stappen

Ook het bestuur van VUC toont zich erg tevreden met de verlenging van het contract met Rob de Lange. Voorzitter Maarten van Heck: ,,We hebben op vele vlakken stappen vooruit gemaakt, helaas zitten we momenteel even in de hoek waar de klappen vallen. Echter hebben wij er als bestuur alle vertrouwen in dat er in de tweede seizoenshelft meer punten zullen worden gehaald en men minder pech zal ondervinden.”

 Navolging

In navolging van Rob de Lange hebben ook assistent-trainer Danny Kettenis en keeperstrainer Rudy Lakwijk aangegeven nog minimaal een jaar aan het Kleine Loo te blijven. De selectie van VUC verblijft van 13 tot en met 17 januari op Gran Canaria, waar men gaat werken naar de tweede seizoenshelft en het fundament gaat leggen voor volgend seizoen.

Bij de foto: Rob de Lange (links) en voorzitter Maarten van Heck

Lees verder