O21: Mooi slot voor Westlandia, punt voor Excelsior Maassluis

In de Derde Divisie eindigde Excelsior Maassluis op een keurige vierde positie. In het slotduel van de najaarscompetitie eindigde de wedstrijd tegen Excelsior Rotterdam in een gelijkspel. Westlandia sloot het eerste deel van de competitie af met een zege op Alexandria’66.

3e divisie A

In de eerste helft was Excelsior Maasluis de betere ploeg, maar was het de tegenstander uit Rotterdam die op slag van rust uit een strafschop op een 1-0 voorsprong kwam.  Na de doelwisseling was Excelsior Rotterdam de betere ploeg en bouwde de stand uit naar 2-0. Excelsior Maassluis ging meer risico nemen en kon de stand nog gelijktrekken. Emian Samedo en Devin Plank (foto) scoorden voor de bezoekers. Bij beide doelpunten was Jorn Ringelberg de aangever. Met een fraaie vierde plaats sloot de ploeg van trainer Steye Jacobs de competitie af.

4e divisie B

Westlandia sloot de najaarscompetitie af met een 2-1 overwinning op concurrent Alexandria’66. De Naaldwijkse formatie van trainer Corné van Doorn passeerde door de victorie de Rotterdammeers op de ranglijst en eindigde op een zesde positie.

Westlandia speelde een goede eerste helft en ging de rust in met een 2-0 voorsprong door treffers van Lennart Pauwe en Jari Lievaart. Na de thee ging het duel gelijk op en vergat de thuisploeg te scoren. Alexandria’66 deed dit wel waardoor de eindstand 2-1 werd.