‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Peter Grötzinger

Haaglanden Voetbal TV brengt vanaf vandaag en de komende twee weken op het TV-kanaal van Den Haag FM herhalingen van eerder uitgezonden programma’s in onze serie ‘Oude Glorie aan tafel’. Elke dinsdag, woensdag en donderdag om 18.00 uur een aflevering uit deze serie.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In de aflevering van dinsdag schuift aan Peter Grötzinger, oud-doelman van onder meer sv Voorburg, DUNO, SVPTT en later voorzitter van Tonegido in de succesrijke periode van de club.

Een uitgebreid gesprek van Ton Beije met Peter Grötzinger over zijn periode als keeper, de hoogte- en eventuele dieptepunten en mooie verhalen over zijn periode als voorzitter bij de Voorburgse club waar hij werkte met trainers als Wim Schaap, Melbi Raboen, Wim van Laar en Rob de Lange.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312.

Het programma is vanavond om 18.00 uur ook te zien op deze website.

 

Lees verder