Paul van der Helm en Tyrone Owusu blijven Quick Boys trouw

Tweede Divisionist Quick Boys heeft weer een aantal spelers vastgelegd voor volgend seizoen door hun contract te verlengen. Daartoe behoren ook de uit onze regio afkomstige doelman Paul van der Helm (foto) en verdediger Tyrone Owusu.

Voor doelman Paul van der Helm (foto boven) betekent het, dat hij na de zomer van 2023 zijn zesde seizoen ingaat op Nieuw-Zuid. Paul van der Helm, eerder actief bij VELO (jeugd), FC Utrecht (jeugd en Jong FC Utrecht), FC Eindhoven, Lierse SK, Berchem Sport, Fortuna Sittard en HBS) -bij HBS en VELO, tekende voor twee seizoenen bij en is dus tot medio 2025 actief bij de Katwijkers.

Tyrone Owusu (foto hierboven) is thans bezig aan zijn eerste seizoen bij Quick Boys bezig. Overigens kwam hij in de jeugd ook al uit voor de Katwijkers. De 23-jarige rechterverdediger kwam afgelopen zomer naar Katwijk over van het eveneens in de Tweede Divisie spelende Scheveningen. Daarvoor was hij actief in Naaldwijk bij de zondagploeg van Westlandia. Hij tekende voor één seizoen bij.

(Foto’s: Orange Pictures)

 

Lees verder