Pascal Struijk tevreden bij Leeds United en tekent bij tot medio 2027

Leeds United-verdediger Pascal Struijk zal voorlopig nog voor Leeds United uitkomen. De uit Leidschendam afkomstige speler tekende onlangs bij the Whites bij tot medio 2027.

De 23-jarige Struijk, ooit actief in de jeugdopleiding van ADO Den Haag, is al sinds januari 2018 verbonden aan de Engelse club. ,,Het voelt heel goed”, laat hij weten op de clubsite. ,,Ik ben al een tijdje bij de club en ik ben erg blij dat ik heb kunnen verlengen. Terugkijkend op de beginjaren bij Leeds zegt hij: ,,We hebben geen promotie kunnen maken in mijn eerste jaar, we deden het in het tweede wel. We hadden een heel goed eerste seizoen in de Premier League en in het tweede was het lastig, maar we zijn er toch in geslaagd om erin te blijven. We willen nu de tweede seizoenshelft zo goed mogelijk afmaken.”

Doel

,,Ik kwam hier met maar één doel en dat was om in de Premier League te spelen, want het is de beste competitie ter wereld. Ik denk dat ik gegroeid ben als persoon en als speler. Hoe meer ik als speler aan mijn pakket kan toevoegen, hoe beter ik kan worden, onder meer door hard te werken op de training.”

Glimlach

Pascal Struijk, die nog in de voorselectie zat van Oranje voor het WK in Qatar, over de club, de fans en de spelers: ,,Leeds is een geweldige club, net als de fans. De hele spelersgroep is ook goed, ik kom elke dag met een glimlach op de training, dus het was een heel gemakkelijke beslissing voor mij om mijn contract te verlengen.”

(Foto: Leeds United)

Lees verder