Jack Morauw zoekt na Duindorp sv nieuwe uitdaging

Jack Morauw (foto) heeft de clubleiding van Duindorp sv laten weten voor een nieuwe uitdaging te gaan. Aan het eind van het voetbalseizoen gaan de wegen van Jack Morauw en Duindorp SV alweer scheiden.

Jack Morauw, afkomstig van de zondagselectie van Westlandia, deed vorig seizoen door privéomstandigheden een stapje terug, maar hij heeft de intentie om zo snel mogelijk weer naar de top van de amateurs te gaan. Hij heeft de ambitie om alles uit zijn voetbalcarrière te halen wat erin zit en ondanks het plezier dat hij beleeft bij zijn sportvrienden van Duindorp sv, wil hij voor een podium, dat hem uitdaagt en voor het sportieve succes gaan.

Ambities

De 21-jarige doelman van Duindorp sv heeft de gehele jeugd van ADO Den Haag doorlopen en heeft drie jaar bij het nationale jeugdteam gezeten. Morauw speelt een sterk seizoen bij zaterdag derdeklasser Duindorp sv als aanvoerder en dragende speler. Voorzitter Arie Verbaan betreurt het vertrek van Jack Morauw, maar gunt het hem om zijn sportieve ambities na te jagen.

Lees verder