Oefenvoetbal O23-O21: Winst voor Westlandia O21 en HBS O23

In Naaldwijk moest Graaf Willem II VAC O23 haar meerdere erkennen in de O21 van Westlandia. Ook HBS O23 was aan de winnende hand. HHC Hardenberg O23 werd aan de zegekar gebonden. WIK O23 was veel te sterk voor HDV JO19.

Westlandia O21 – Graaf Willem VAC II O23

Op Sportpark De Hoge Bomen had Westlandia O21 al bij rust een 2-0 voorsprong te pakken op Graaf Willem II VAC O23. De formatie van trainer Corné van Doorn kon na de hervatting de voorsprong nog iets verder uitbreiden tot 4-1. Richard Haynes nam de enige treffer van de bezoekers voor zijn rekening. Namens Westlandia waren Aaron Bashir, Milo Wagner, Eloge Kangi en Victor Kortekaas trefzeker.

HHC Hardenberg O23 – HBS O23

In een doelpuntrijk duel tijdens het trainingskamp in het Twentse Vasse was de Haagse ploeg de hele wedstrijd de betere ploeg. Na achttien minuten spelen stond HBS O23 al met 0-3 voor door treffers van Kai van Heusden (penalty), Jasper Hooft en Justus van Kuik. Nog voor de rust kwam HHC terug tot 1-3. In de tweede helft profiteerde HHC Hardenberg van individuele fouten bij de ploeg van trainer Mike de Geer (foto) en kwam terug tot 3-3. Vlak voor tijd stelde Stijn Warmenhoven Boyd Schildkamp in staat HBS toch nog naar de winst te schieten: 3-4.

WIK O23 – HDV JO19

In een burenstrijd in het Zuiderpark was WIK O23 een maatje te groot voor de JO19 van HDV. De 1-0 kwam voort uit een getrainde cornervariant. Een goede zwabberbal van Shayan Adadi viel meteen het doel in. Uit een strafschop bracht Rasim Gunes de 2-0 op het bord waarna Darren Lalihatu met twee treffers de score opvoerde naar 4-0. WIK bleef doelpunten maken. Shane Broens passeerde drie man en scoorde in de korte hoek. Zijn treffer werd gevolgd door een doelpunt van Surjonic Sambo: 6-0. Het laatste woord was voor Yusuf Mohammed, die na een bal van Aimen Mohamed een schijnbeweging maakte en van een afstand van twintig meter knap raak schoot: 7-0.