sv Loosduinen op trainingskamp in Torremolinos (1)

Na twee coronajaren zonder trainingskamp was het dan eindelijk zover. Vol frisse moed werd er afgelopen zaterdagochtend al om 2.00 uur door de selectie van sv Loosduinen verzameld bij Schiphol om rond 5.00 uur de vlucht te pakken naar Malaga.

Het Loosduinse gezelschap van in totaal 32 man slaat haar tenten tot en met woensdag 11 januari op in het Zuid-Spaanse Torremolinos. Na een goed verlopen vlucht landde het toestel rond half negen op het zonnige Spaanse vliegveld van Malaga. De busreis van Malaga naar het Hotel Gran Cervantes in Torremolinos verliep voorspoedig al waren er hier en daar wat vermoeide koppies door de lange nacht. Het zingen en de gezelligheid gingen daarentegen onvermoeibaar door.

Na de opening van trainer Ronald Paats werd er een wandeling gemaakt over de boulevard van Torremolinos en Carihuela. De eerste panna’s werden uitgedeeld aan de plaatselijke strandgangers en de groepsfoto voor de zee mocht uiteraard niet worden overgeslagen.

Na afloop van de wandeling werden de kamers opgezocht en was het tijd voor de lunch. In de avond werd de wedstrijd Malaga – Tenerife bezocht. Onder aanvoering van Bart Ruwaard was er direct een band met de fanatieke aanhang van de thuisclub. De wedstrijd eindige in een 1-1 gelijkspel na een bizarre slotfase. Onder luid gejuich van de harde kern van Malaga verliet het gezelschap uit Loosduinen het stadion. Na de wedstrijd werd Malaga bezocht, waar de eerste drankjes genuttigd werden. Sommige spelers en stafleden zochten hun hotelkamer op, waar de anderen een extra drankje namen. Uiteindelijk lag iedereen vroeg of laat in zijn mandje om fit voor de zondag te zijn waar ook het nodige op de planning stond.

Lees verder