DUNO op trainingskamp in Torremolinos (1)

Ook de selectie van DUNO is, met begeleiding, bestuursleden en sponsoren, neergestreken in Torremolinos voor een trainingskamp. Voor de vierdeklasser is het de eerste maal dat zo’n trainingskamp wordt belegd in het buitenland.

Tekst: Ton Beije

In voorgaande jaren werd altijd in Nederland verbleven voor het begin van de tweede seizoenshelft. Trainer Kenneth Lamens heeft veel praatwerk moeten verrichten om de trip naar Torremolinos toch mogelijk te maken. Aan de spelersgroep ligt het niet, die was gelijk al heel enthousiast.

Vrijdagmiddag arriveerde het grote DUNO-gezelschap met de bus bij het hotel in Torremolinos en kon gelijk ‘aangevallen’ worden met de lunch.

In de middag moest er gelijk aangepakt worden want voor de totale selectie stond er een pittige training op het programma op het complex Arroyo de la Miel.

Twee spelers, die aan het terugkomen zijn van een blessure, werden apart onder handen genomen. De Haaglanden Voetbal-equipe sprak daar onder meer met trainer Kenneth Lamens, aanvoerder Olaf Ruijl (foto) en Sander Jansen,één van de spelers die een aparte training volgen. Hij is in de laatste competitiewedstrijd tegen sv Erasmus geblesseerd geraakt en hoopt er binnen vier weken weer bij te zijn. De training werd afgesloten met een pittig partijspel.

Pubquiz

Nadat de bus, keurig voorop met het logo van DUNO (met de tekst 100 jaar), de groep weer had afgezet, kon na dik een uur begonnen worden aan het diner. In de avond stond nog een interessante pubquiz op het programma, die in een café in de buurt van het hotel werd gehouden.

Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door:

 

Lees verder