FC Skillz op trainingskamp in Torremolinos (2)

Op de tweede dag van haar verblijf in Torremolinos moesten de spelers van FC Skillz zich in het zweet werken. Na het ontbijt stond er in de ochtenduren een training op het programma en in de middag was het tijd voor voetvolley op het strand.

Tekst: Ton Beije        |     Foto’s: Sharon Marica

Terwijl de bus van FC Skillz al voor het hotel klaar stond, lieten enkele spelers het afweten en arriveerden te laat. En dat betekende al gelijk een flinke bodem in de boetepot, waar dit trainingskamp leuke dingen van worden gedaan. Een waarschuwing voor spelers voor een volgende maal.

Na de warming-up, waarin de spirit al duidelijk aanwezig was, werd er fanatiek getraind. Zeker bij het partijspel aan het einde ging het er fanatiek aan toe. Het was duidelijk, dat elke speler wilde winnen.

Haaglanden Voetbal sprak tijdens de training uitgebreid met Sharon Marica, die enthousiast kon vertellen over de Skillz Foundation, die het mogelijk maakt  voor ieder kind om te kunnen voetballen, maar daarnaast ook nog veel ander prima maatschappelijk werk verricht.

Interviews

Na de training verscheen ook nog assistent-trainer Kailash Nandkoemarsing voor de camera van Haaglanden Voetbal. Hij neemt de honneurs waar voor hoofdtrainer Oussama Bekkaoui, die thuis is gebleven, omdat hij zojuist vader is geworden.

In de middag, na de lunch, stond er op het nabij het hotel gelegen strand een toernooitje voetvolley op het programma. Helaas ging dat niet door omdat alle beschikbare middelen voor die voetvolley-veldjes al in gebruik waren. Een drukte dus op het strand.

Karaoke

Na het diner was er een andere activiteit voor de groep. Voorzitter Terry Konings: ,,We hebben de avond afgesloten met een karaoke, waar ook de nieuwkomers op een leuke maar vooral creatieve manier werden welkom geheten middels het zingen van een ‘eigen liedje’ voor de groep. Heel leuk en vooral gezellig!”

Dit trainingskamp is medemogelijk gemaakt door:

Lees verder