Ronald Freen en Quick Steps nog minimaal 2 jaar met elkaar verder

Op een gezellige nieuwjaarsbijeenkomst hebben trainer Roald Freen (44) en Quick Steps na een evaluatie besloten om de overeenkomst met twee jaar te verlengen.

De technische commissie (TC) onder leiding van Tony Roerade, Erik Klaassen en Leon Wessels zijn sinds november bezig geweest met diverse gesprekken met spelers van de selectie en de hoofdtrainer. Daaruit kwam het voorstel bij het bestuur om de overeenkomst met Ronald te verlengen. Ronald zal dus minimaal tot juni 2025 aan de club verbonden zijn.

Het nieuws werd traditiegetrouw door Demis Donders namens het bestuur medegedeeld in de nieuwjaarspeech. Even daarvoor werden de handtekeningen gezet en is samen met Ronald zijn (schoon)familie erop getoost!

Seniorenvoorzitter Bob Langerak is blij met de verlenging. ,,Ronald barst van de energie en heeft een goed plan om Quick Steps weer goed op de kaart te zetten. Ook past hij uitstekend bij de jonge spelersgroep. De wisselende resultaten horen bij dit jonge team, maar Ronald is druk in de weer om te werken aan meer stabiliteit.”

Ook teammanager Michael Bakker gaat volgend seizoen door. Bakker, die vorige week nog een uitstekend trainingskamp organiseerde, kijkt terug op een leuk en gezellig seizoen. Maurice Olffers, tweede seniorentrainer, stopt wel aan het einde van het seizoen. De technische commissie zal op zoek gaan naar een waardige vervanger voor hem, die het als eerstejaars seniorentrainer uitstekend heeft gedaan.

Lees verder