SVO Buytenpark op trainingskamp in Albufeira (2)

Ook het Zoetermeerse SVO Buytenpark bereidt zich in de zon in Portugal voor op het tweede deel van de competitie. In deze aflevering een terugblik op dag 3 en 5.

Dag 3

De zaterdag begon met een gezamenlijk groepsontbijt in het restaurant van het hotel. De avond ervoor werd gesproken over wederom geweldige ervaringen en je merkt dat tijdens zo’n trainingsweekend de groep in positieve zin nader tot elkaar gekomen is.

Om elf uur in de ochtend stond er een onderling beachvoetvolley toernooi op het programma. Heerlijk in de Portugese zon vlogen de zweetdruppels van het voorhoofd. Tussendoor zocht een groot gedeelte nog wat heerlijke verkoeling in de Atlantische Oceaan.

De lunch vond plaats in het Italiaanse restaurant San Martino, dat overheerlijke pizza’s en pasta’s serveerde. Een aanrader voor eenieder die nog een keer Albufeira bezoekt zijn ook de huisgemaakte Sangria en de overheerlijke huiswijn van dit kwaliteitsrestaurant.

Rond vijf uur werd de Skybar opgezocht en werd er door quizmaster (trainer) Francis Janse een leuke voetbalquiz gehouden. Voor het avondeten zocht het gezelschap de Italiaan San Martino weer op met hierbij een geweldige in Italiaans / Romeinse stijl groot gedekte tafel. Het diner smaakte voortreffelijk en zorgde voor een goede bodem voor de laatste stapavond.

Dag 4

Een reisdag, want SVO Buytenpark vertrok weer richting Zoetermeer. Eerst rond tien uur nog wel een ontbijt en tussen de middag een uitstekende lunch.

Om kwart voor twee vertrok de bus richting vliegveld, waar het vliegtuig rond zes uur het luchtruim koos richting het koude kikkerlandje. Rond half tien Nederlandse tijd landde het vliegtuig. De partybus stond klaar op Schiphol en bracht iedereen weer veilig en wel aan bij de gezellige kantine van FC Zoetermeer.

Lees verder