Bekervoetbal: Scheveningen 2 bereikt ten koste van CION volgende ronde

Het duel tussen CION en het tweede team van Scheveningen werd op 22 november gestaakt na een blessure van scheidsrechter Antoon van der Bent. Het restant werd uitgespeeld op Houtrust in plaats van in Vlaardingen.

De wedstrijd ving aan met nog 45 minuten op de klok en een 0-1 stand in Schevenings voordeel op het scorebord.  Na twaalf minuten spelen werd Scheveningen 2 voor het eerst gevaarlijk, maar de bal werd door een verdediger van CION van de lijn gekopt.

Extra spits

CION had daarna haar handen vol aan de tegenstander. Redouan Charif moest met een forse overtreding worden afgestopt en een kopbal van Dustin van den Berg ging net naast. CION wisselde en bracht een extra spits in. De treffer viel aan de andere kant. Jay Poeran speelde Redouan Charif (foto) aan, die alleen op de keeper af ging en de 0-2 aantekende.

Rood

De Vlaardingers brachten nog een spits, maar stonden even later met tien man op het veld na een tweede gele kaar (en rood) wegens commentaar op de scheidsrechter. Scheveningen 2 kwam niet meer in de problemen en scoorde vlak voor tijd de 0-3. Adam Azzouzi gaf de bal voor, waarna Valdo Spencer de bal in de touwen werkte.