Oefenvoetbal: Doelpuntloos gelijkspel Westlandia bij sv Poortugaal

De O21 van ADO Den Haag kwam in het uitduel bij HVV niet verder dan een gelijkspel. Ook Poortugaal tegen de zondagselectie van Westlandia van trainer Cesco Agterberg (foto) eindigde in balans. Ook uit het onderonsje tussen de studententeams van Antibarbari en Ariston’80 kwam geen winnaar voort.

Poortugaal – Westlandia (zo)

De zondagformatie van Westlandia kwam in het uitduel bij Poortugaal niet tot scoren. De thuisclub van trainer Peter Klomp was ook niet bij machte om een doelpunt te maken, waardoor het duel in 0-0 eindigde. Beide teams hadden er net een trainingskamp in het Spaanse Torremolinos opzitten, waar zij ook in hetzelfde hotel verbleven.

HVV – ADO Den Haag O21

Op De Dieppunt stonden HVV en de O21 van ADO Den Haag tegenover elkaar in het strijdperk. Na negentig minuten voetbal zochten beide teams de kleedkamer weer op zonder de toeschouwers een treffer voor te hebben geschoteld: 0-0.

Antibarbari – Ariston’80

De Rotterdamse studenten namen in de eerste helft een 1-0 voorsprong op de collega’s uit Delft. In de tweede helft waren de rollen omgedraaid. Ariston’80 kwam langszij dankzij een treffer van Nicolas Fernandez en sleepte daarmee een 1-1 gelijkspel uit het vuur.