FC ’s-Gravenzande legt ook trainers voor tweede en O23-team vast

FC ’s-Gravenzande trok eerder al voor komend seizoen als nieuwe hoofdtrainer Mike Jonk aan, als opvolger van Richard Middelkoop. De club heeft inmiddels ook de trainers voor het tweede en O23-team vastgelegd.

De technische commissie van de club heeft de afgelopen weken gesprekken gevoerd en is tot een akkoord gekomen met Richard de Koning (foto boven)om hoofdtrainer van FC ’s-Gravenzande 2 te worden. Hij is daarmee de opvolger van Roy Kappenburg. De nieuwe hoofdtrainer van het O23-team wordt Davy van Vliet.

Richard de Koning is thans in zijn eerste jaar bezig als trainer van het O23-team. Hij wist met zijn team in de eerste seizoenshelft te promoveren naar de Derde Divisie. Hij is in het bezit van het diploma UEFA B.

Davy van Vliet (foto hierboven), de nieuwe hoofdtrainer volgend seizoen van de O23 is ook niet nieuwe bij FC ’s-Gravenzande. Hij is dit seizoen de trainer van het JO18-1. In de eerste seizoenshelft miste hij met zijn staf en spelersgroep op doelsaldo de promotie naar de Vijfde Divisie, daarentegen wisten wel drie spelers van JO18-1 hun debuut te maken in het eerste elftal.

(Foto’s: FC ‘s-Gravenzande)

Lees verder