Gino Ninaber wordt nieuwe hoofdtrainer Excelsior Maassluis O21

Gino Ninaber (foto) zal vanaf het komende seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Excelsior Maassluis Onder 21 zijn. Ninaber keert hiermee na een afwezigheid van vier seizoenen terug op Sportpark Dijkpolder. Hij is dan bij de Onder 21 de opvolger van Steye Jacobs, die na de zomer doorschuift als hoofdtrainer van de hoofdmacht.

De 33-jarige inwoner van Den Hoorn had in het verleden bij Excelsior Maassluis al Onder 15, Onder 17 en Onder 19 onder zijn hoede en zal dus vanaf komend seizoen eindverantwoordelijk zijn voor Onder 21. De afgelopen seizoenen deed Ninaber ervaring op binnen de jeugdopleiding van ADO Den Haag, waar hij trainer van Onder 12, Onder 13 en Onder 14 was.

Volgen

Hoofd Jeugdopleiding Marco Bravenboer is blij dat Ninaber na dit seizoen terugkeert bij de club in Maassluis. ,,Na zijn vertrek zijn we Gino bij ADO Den Haag altijd blijven volgen. Hij heeft zich daar als trainer verder kunnen ontwikkelen en is in onze ogen nu klaar voor deze mooie uitdaging. Nadat we met elkaar in gesprek zijn gegaan werd al snel duidelijk dat van beide kanten het gevoel goed was. Wij kijken er dan ook naar uit om na de zomerstop de samenwerking te hervatten.”

 

Lees verder