O23 4e divisie: Overwinningen voor FC Zoetermeer, sv Nootdorp en WIK

In poule H boekte FC Zoetermeer haar tweede overwinning. Nu moest Soccer Boys eraan geloven. sv Nootdorp won van streekgenoot OLIVEO. WIK was in poule I Wanica Star met 1-4 de baas.

4e divisie H

FC Zoetermeer – Soccer Boys

De thuisploeg had al na drie minuten de bal in het doel liggen. Op aangeven van Björn Dijk scoorde Jasper Groenenboom de 1-0. Uit een hoekschop kwam de 2-0 voort. Jasper van der Linden werkte de bal het doel in. In de tweede helft zorgde Groenenboom met zijn tweede treffer voor een 3-0 voorsprong. Soccer Boys scoorde met nog twintig minuten te spelen op 3-1, maar verder kwam de ploeg uit Bleiswijk niet.

sv Nootdorp – OLIVEO

sv Nootdorp was gretig vanaf de eerste minuut en was de gehele eerste helft de betere ploeg. Het ontbrak de equipe van trainer Ramon van Rijn (foto) aan scherpte, precisie en geluk in de laatste fase. De rust werd bereikt met een 0-0 stand op het bord. In de tweede helft wist de thuisploeg het net wel te vinden. Koen van der Gaag zorgde voor de 1-0 en kort daarna was Senna van Rijn trefzeker. Het verzet van Oliveo was gebroken en sv Nootdorp kreeg alle ruimte om te voetballen. Het laatste woord was voor Koen van der Gaag die de 3-0 eindstand binnen krulde.

4e divisie I

Wanica Star – WIK

Wanica Star opende in het thuisduel tegen WIK de score, maar zag daarna de bezoekers de controle overnemen. WIK kwam op gelijke hoogte door een treffer van Yusuf Sarac en nam daarna een 1-2 voorsprong nadat Shayan Ajdadi een vrije trap in de korte hoek binnenschoot. De formatie van trainer Diego Postema gaf de leiding niet meer uit handen. Yusuf Sarac en Surjonic Sambo zorgden voor een 1-4 overwinning.