O21 3e/4e Divisie: Westlandia pakt eerste overwinning in voorjaarscompetitie

In de Derde Divisie leed Excelsior Maassluis na twee overwinningen haar eerste nederlaag in het duel met Telstar. Westlandia pakte op eigen veld de volle winst tegen De Treffers.

3e divisie A

De O21 van Excelsior Maassluis kreeg in de eerste helft geen vat op het spel van thuisclub Telstar. Toch waren het de bezoekers die de score openden. Op aangeven van Remo de Vroege scoorde Jasper Wessels. Vlak voor rust kwam Telstar op 1-1.

In de tweede helft voerde Excelsior Maassluis-trainer Steye Jacobs wat wijzigingen door in de opstelling om Telstar beter te kunnen bestrijden en dat lukte goed.  De betere kansen waren voor Excelsior Maassluis en een doelpunt hing in de lucht. In de slotfase scoorde Telstar twee keer en trok het duel naar zich toe.

4e divisie B

De O21 van Westlandia keek bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft trokken de Naaldwijkers de winst toch nog naar zich toe. Viven Baven bracht Westlandia op gelijke hoogte, waarna Milo Wagner de 1-2 op het bord bracht. Peter Cedeno besliste het duel definitief in het voordeel van de equipe van trainer Corné van Doorn (foto).