Warming-up zaterdag 5B/5C: Staartploegen ontmoeten elkaar

Voor de ploegen in de onderste helft van de ranglijst van 5B zijn we er weer goede kansen op punten. Toofan gaat langs bij mede laagvlieger De Ster en SVO Buytenpark is gastheer voor HDV. Koploper GSC ESDO stuit op REMO en Quick ontvangt WIK.

Tekst: Roland van der Linden

5e klasse B

De onderste vier ploegen treffen elkaar in onderlinge duels. HDV dat vorige week met ruime marge van Toofan won, gaat nu in Zoetermeer langs bij SVO Buytenpark en hoopt weer een goed resultaat te boeken. Voor Toofan, de ploeg van vertrekkend trainer Sunil Kalloe (foto), staat een uitduel bij De Ster op het programma. De thuisploeg heeft twee punten meer dan de Zuiderparkers.

GSC ESDO zal op jacht zijn naar eerherstel na de kleine nederlaag tegen Quick. Dit moet zaterdag ten koste gaan van middenmoter REMO. Voor Quick is het zaak het goede gevoel een vervolg te geven in het duel met WIK. De wedstrijd vindt plaats op Nieuw Hanenburg.

Wanica Star neemt het op tegen ASW. De ploeg uit Waddinxveen staat op een vierde plaats en voert de subtop aan. DVC wacht een spannend duel met Moordrecht. De club van trainer Marco Immers heeft de winst nodig om aansluiting te houden met de subtoppers.

5e klasse C

Hekkensluiter DVV Delft zal op jacht zijn haar tweede driepunter in de strijd met DRL. Op Sportpark Kerkpolder vangt het duel aan om 15.00 uur. DRL staat op een negende plaats. DVV Delft bezet elfde en laatste plaats.

Lees verder