Warming-up 3A/3C/3D: DWO ontmoet Blauw-Zwart, thuisduels voor SEP en DHL

In Zoetermeer staat het regionale onderonsje tussen DWO en Blauw-Zwart op het programma. Beide teams hebben in 3A de blik omhoog gericht. In 3C hebben DHL en SEP de punten nodig. Op de Brasserskade speelt DHL tegen LMO. SEP ontvangt CKC.

Tekst: Roland van der Linden

3e klasse A

In het Westerpark staat het mooie affiche tussen DWO en Blauw-Zwart op het programma. DWO aast op het kampioenschap en heeft nog steeds de minste verliespunten in deze klasse. Voor Blauw-Zwart zijn de kansen ook nog niet verkeken, dus beide teams zullen alles op alles zetten om de punten binnen te slepen.

Stompwijk’92 pakte een goede uitoverwinning op SCW afgelopen week en mag nu de strijd aanbinden met Van Nispen. De enige ploeg die onder Stompwijk’92 staat en pas één punt wist te verzamelen. Een overwinning is dus een must voor de mannen van trainer Erik van Manen (foto).

3e klasse C

OLIVEO is gastheer van FC Maense. De koploper uit Pijnacker voelt de hete adem van achtervolgers Zwarte Pijl en dorpsgenoot DSVP in de nek. Voor DSVP, de ploeg van trainer Alex van der Harst, wacht een uitduel bij FC IJsselmonde.

Ook Ariston’80 heeft de hoop op een goede eindklassering nog niet opgegeven. De Delftse studenten treden in Rotterdam in het strijdperk tegen laagvlieger VVOR. In de onderste helft van de ranglijst moeten SEP en DHL flink aan de bak. SEP mag proberen om CKC aan de zegekar te binden en DHL gaat de degens kruisen met LMO.

3e klasse D

VDL snakt naar een tweede overwinning dit seizoen en moet haar kansen gaan grijpen in het thuisduel tegen middenmoter Victoria. Voor VDL lijkt het maximaal haalbare handhaving via de nacompetitie.

Lees verder