Leden Semper Altius kiezen nieuwe voorzitter en penningmeester

Op de Buitengewone Algemene Ledenvergadering van Semper Altius is afgelopen maandag Markus Auer tot voorzitter benoemd en Annend Hardoar tot penningmeester.

De afgelopen maanden is een kleine groep leden van Semper Altius actief op zoek geweest om een nieuwe voorzitter te vinden als opvolger Eelco. Markus Auer: ,,Na een aantal gesprekken met leden van het huidige bestuur, maar ook met bekenden en teamgenoten gevoerd te hebben, werd duidelijk dat Semper Altius nu toch echt snel een adequate, betrokken en enthousiaste voorzitter nodig heeft.”

Markus Auer heeft ‘ja’ gezegd tegen die functie. Hij is spelend lid bij Semper sinds 2017. ,,Destijds was ik lid van een groep enthousiaste voetballers (oud-Nationale Nederlanden) die op zoek was naar een nieuwe vereniging. De keuze om ons met destijds veertig man bij Semper aan te sluiten betreuren we absoluut niet. Wij zijn met een warm hart ontvangen en voelen ons hier thuis.”

Enthousiasme

,,Vooral het enthousiasme van alle leden uit het bestuur, de commissieleden en vrijwilligers heeft mij doen besluiten de rol van voorzitter te willen vervullen. Waar ik in de rol naar uitkijk, zijn vooral de uitdagingen waar we met z’n allen voor staan, zoals onderhoudsstaat clubgebouw, tekort aan kleedkamers, prestatie selectie-elftallen om er maar een aantal te noemen. En dit doet niemand alleen, nee hiervoor is reeds een groot aantal mensen op een heel goede weg en ga ik ervan uit dat we met z’n allen er alles aan doen om passende oplossingen te vinden. Plezier, harmonie en succes tot de orde van de dag maken, hier wil ik aan bijdragen. De komende tijd wil ik me dan ook samen met de overige bestuursleden erop richten om een helder beeld te krijgen van waar we staan en waar we naartoe willen.”

Penningmeester

De nieuwe penningmeester, Annend Hardoar, is ook geen onbekende met de club. ,,Ik heb drie kinderen en mijn twee zonen voetballen al een paar jaar bij Semper Altius. Daarnaast ben ik assistent-trainer/coach van de J0 16-2. Ik vind het heel belangrijk dat niet alleen de jeugd, maar iedereen kan sporten en plezier hebben en wij ze bij Semper Altius een goede mogelijkheid daartoe kunnen bieden.”

,,Ik ben”, gaat Hardoar verder, ,,gevraagd om de rol van penningmeester op mij te nemen bij Semper Altius. Hierbij heb ik een aantal gesprekken gevoerd met het bestuur en met een paar leden van Semper Altius. Ook heb ik kennisgemaakt met de nieuwe voorzitter. De gesprekken verliepen zeer positief en gaven ook aan de uitdagingen, waarvoor Semper Altius komt te staan, zoals onder andere het onderhoud van het gebouw, de hoge energieprijzen, tekort kleedkamers en het bevorderen van het spelplezier en niveau bij Semper Altius.”

 

Lees verder