Zaterdag 2E: Weer verlies voor Full Speed, Concordia haalt punt binnen bij CWO

In de zaterdag tweede klasse E speelde Full Speed voor eigen aanhang tegen CION en Concordia ging de andere kant op, op bezoek in Vlaardingen bij CWO. Full Speed hoopte op een goed resultaat na een matige herstart van de competitie. Concordia moest winnen om aansluiting te vinden bij de top tien.

Tekst: Marlon Taal          |      Foto’s: Sandra Bol

CWO – Concordia

Concordia begon de wedstrijd niet scherp en na vijf minuten kwam het al op een 1-0 achterstand. Het schudde de ploeg uit Delft wakker en zo kon de ploeg van trainer Wesley Zandstra halverwege de eerste helft met een antwoord komen. Dylan Franquet was de man van de treffer: 1-1. Na rust waren de beide ploegen op zoek naar de winnende treffer. Maar na negentig minuten floot de scheidsrechter af en stand de 1-1 stand nog steeds op het scorebord. Concordia kon dus met een punt huiswaarts keren.

Full Speed – CION

Een compact Full Speed kon in de eerste helft voorkomen dat het op achterstand kwam. Maar na de doelwisseling kon de formatie van trainer Frank Verhaar zich niet belonen en tegenstander CION maakte daar tweemaal gebruik van. Het betekende een 0-2 winst voor het team van de Haagse trainer Ricky van den Berg en Full Speed moet weer de wonden likken met een nederlaag.