RVC Celeritas presenteert sponsors onderbouw

De jeugdafdeling van RVC Celeritas heeft veel nieuwe jonge leden mogen verwelkomen bij zowel de jongens- als bij de meisjesteams. De bespeler van het Rijswijkse Sportpark Prinses Irene telt nu meer dan 260 jeugdleden, waarvan meer dan 125 bij de onderbouw (JO7, JO8, JO9). Behalve de groei op het veld wordt er ook naast het veld verder gebouwd en werden recent contracten afgesloten met nieuwe sponsoren voor de onderbouw.

Tekst: Peter Petit

Afgelopen donderdag hebben de eigenaar van de Rijswijkse zonnepanelenspecialist B.A. Solar en de eigenaresse van het in Wateringse Veld gevestigde Grieks restaurant Milos, contracten getekend als sponsor voor de onderbouw van de club. Hiermee leveren zij een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugdafdeling van de Rijswijkse vierdeklasser. De nieuwe sponsoren tekenden onder feestelijke omstandigheden de contracten. Ook deelden zij trainingspakken uit aan enkele jeugdteams, uiteraard met de logo’s van de sponsporen opvallend mooi prijkend op de kleding.

Voorzitter Cees Kouwenhoven van de Rijswijkse vereniging: ,,Wij zijn ontzettend trots dat deze succesvolle bedrijven uit onze eigen regio zich verbinden aan de vereniging. Zij hebben net als wij de ambitie om de jeugdafdelingen door te ontwikkelen en wij zijn dan ook enorm dankbaar dat zij ons daarin ondersteunen. Ook mooi om te vermelden is dat zich inmiddels ook andere sponsoren hebben gemeld om de onderbouw, maar ook andere afdelingen van de club, te sponsoren.

Lees verder