Zondag 3D: Voorschoten’97 houdt punt over aan duel met APWC

Voorschoten’97 speelde een uitduel bij APWC. Het duel tussen de middenmoters eindigde zoals het begonnen was. Taurus keerde op dezelfde dag terug van de winterstop als de wedstrijd tegen FC Aalsmeer gepland stond. Dit moesten de studenten bekopen met een nederlaag.

APWC – Voorschoten’97

Het compact spelende Voorschoten’97 speelde een prima duel tegen AWPC. In Amersfoort blonken met name de 18-jarige JO19-spelers Wouter van der Salm en Chris van den Berg uit. Bij rust stond er nog een 0-0 stand op het bord en ook in de tweede helft konden beide teams het net niet vinden. In de laatste minuut kreeg de ploeg van trainer Denis Luhulima (foto) nog een kans om stiekem de overwinning te pakken. De mogelijkheid werd slecht uitgespeeld en de stand bleef 0-0.

Taurus – FC Aalsmeer

Voor de studenten uit Delft lijkt het seizoen te eindigen in degradatie. Een uur voor aanvang van het duel met FC Aalsmeer kwamen de spelers aan op het terrein van de TU na een twaalf uur durende busrit. De spelers hadden genoten van 1,5 week winterstop. Taurus deed haar best in het veld, maar kon een 2-6 nederlaag niet voorkomen. Taurus staat nog steeds op de laatste plaats en heeft na een puntenaftrek van zeven punten nu -2 punten.