FC Zoetermeer trekt Martijn de Zoete aan als nieuwe hoofdtrainer

Martijn de Zoete wordt de nieuwe hoofdtrainer van FC Zoetermeer. Hij komt over van Forum Sport waar hij de O23 onder zijn hoede heeft en gaat vanaf het seizoen 2023-2024 aan de slag bij de club in Rokkeveen.

,,Martijn ademt sport en enthousiasme uit, niet alleen vanwege zijn beroep als combinatiefunctionaris Sport en Welzijn voor de Gemeente Leidschendam-Voorburg, maar ook als je inhoudelijk met hem over voetbal praat”, zegt Peter Nauman, voetbalzaken FC Zoetermeer. Vanaf 2013 is Martijn de Zoete al werkzaam als hoofdtrainer. Gestart bij de D-tjes en de afgelopen twee jaar verantwoordelijk voor eerst divisieteams bij Forum Sport, zoals dit jaar de Onder 23.

Gewenste kandidaat

Namens de afdeling Voetbalzaken bij FC Zoetermeer Peter Lieffering over de aanstelling van Martijn de Zoete: ,,De afgelopen periode hebben we de tijd genomen om een geschikte hoofdtrainer aan te stellen. Met de benoeming van Martijn hebben we de gewenste kandidaat aan ons weten te binden. Martijn is een jonge en ambitieuze trainer met ervaring in talentontwikkeling. Precies wat wij zoeken bij FC Zoetermeer. We hebben een jonge selectie met veel kwaliteit en met Martijn gaan we de komende jaren werken om onze doelstellingen te behalen.”

Lees verder