Geen uitsupporters bij duel FC Den Bosch-ADO Den Haag

ADO Den Haag werd deze week ingelicht, dat de wedstrijd tussen FC Den Bosch en ADO Den Haag, bij nader inzien, toch zonder uitsupporters gespeeld moet worden. De wedstrijd staat op het programma voor zondag 26 februari.

De lokale autoriteiten in Den Bosch komen met deze beslissing terug op een eerder besluit waarin werd aangegeven dat de supporters van ADO Den Haag wel konden afreizen om de ploeg te ondersteunen. De vierhoek geeft aan dat het toelaten van uitpubliek op dit moment voor een te groot risico zorgt en de veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

Verrast

Naar aanleiding van eerder vooroverleg was er geen sprake van een beperking en is ADO Den Haag de kaartverkoop gestart voor deze uitwedstrijd. ADO Den Haag is daarom verrast dat de lokale autoriteit bij nader inzien toch anders besluiten. Seizoenkaarthouders die een kaart voor deze wedstrijd hebben weten te bemachtigen zullen binnen één week de aanschafprijs van het buscombi-ticket teruggestort krijgen.

De ploeg van trainer Dick Advocaat, inmiddels leider in de strijd om deze periodetitel, moet in Den Bosch dus de steun van de eigen aanhang missen!

Lees verder