Zaterdag 4D: Geen winnaar bij KSD-Marine tegen SEV

Op de Militaire Sportterreinen hielden KSD-Marine en SEV beide een punt over aan hun onderlinge duel. Na een 2-2 ruststand eindigde het duel tussen de twee ploegen uit het rechter rijtje in 3-3.

Tekst: Roland van der Linden

Zowel KSD-Marine als SEV kunnen de punten goed gebruiken in de strijd om handhaving in de vierde klasse. De verschillen onderin zijn klein. Alleen Haagse Hout lijkt al gedoemd af te dalen naar de vijfde klasse.

In de eerste helft nam KSD-Marine tot twee keer toe een voorsprong. Al na drie minuten tekende Mike Perquin voor de 1-0, maar een kwartier later kwamen de Leidschendammers alweer op gelijke hoogte via Thijs Meulink. Na de 2-1 van Romano Charité kwam SEV in de 34e minuut langszij door een treffer van Michael Bolleboom: 2-2. De bal was volgens KSD-Marine niet over de doellijn geweest, maar de arbiter keurde de treffer goed.

Leiding

In de tweede helft nam SEV voor het eerst de leiding in het duel via Fares Daoudi, maar bezorgde Mike Perquin de formatie van trainer Henk Baggerman (foto) alsnog een punt: 3-3. Beide teams schoten niet heel veel op met het gelijke spel, maar staan voorlopig net boven de plekken die rechtstreekse degradatie betekenen.

Lees verder