Jaimy Ravensbergen verlaat ADO Den Haag Vrouwen en gaat naar FC Twente

Jaimy Ravensbergen (foto) maakt met ingang van het nieuwe seizoen de overstap van ADO Den Haag Vrouwen naar FC Twente. De 21-jarige jeugdinternational vervolgt haar voetballoopbaan dus in het oosten van het land.

Ravensbergen debuteerde op 19 april 2019 voor de hoofdmacht en speelde tot nu toe 89 officiële wedstrijden voor ADO Den Haag Vrouwen, waarin ze goed was voor 43 doelpunten en 14 assists. Na zeven seizoenen in het geelgroen, neemt de aanvalster aankomende zomer afscheid. ,,Wie eens ons shirt mocht dragen vergeet dat maar niet zo’’, start Jaimy Ravensbergen haar dankwoord aan de club uit de Hofstad.

Vertrouwen

,,Van klein DoCoS-meisje uit Leiden, naar het schaduwteam van ADO Den Haag Vrouwen, door naar het Beloftenelftal, om uiteindelijk in het eerste elftal van ADO Den Haag Vrouwen te spelen. Ik wil ADO Den Haag Vrouwen bedanken voor de zeven mooie jaren. Zij hebben altijd vertrouwen in mij gehad. Hierdoor heb ik de kans gekregen om mij verder te ontwikkelen als voetbalster, waardoor ik nu deze mooie stap kan maken. Mede dankzij ADO heb ik eveneens mijn studie Leraar Basisonderwijs en Gymdocent kunnen volgen en die hoop ik dit jaar af te ronden.”

Bedankt

,,Directie, stafleden, teamgenoten, het vlaggenteam en al mijn fans die altijd achter mij stonden; bedankt! Met trots heb ik altijd het shirt gedragen en blijft mijn hart geelgroen!’’, sluit Ravensbergen af op de site van de ADO Vrouwen.

 

Lees verder