Nieuwbouw bij FC ’s-Gravenzande vordert gestaag

De bouw van de nieuwe overdekte zittribune op het Juliana Sportpark in ’s-Gravenzande vordert gestaag, met de bouwcommissie van de club. De fundering inclusief het nodige leidingwerk ligt er inmiddels.

In de komende weken worden de vloerelementen en de stalen spanten geplaatst. Hiervoor wordt een grote kraan gebruikt die eerst bij de ingang van het hoofdveld, daarna tussen veld 2 en het gebouw en uiteindelijk bij het uiteinde van het gebouw aan de kant van de vijver komt te staan.

De club waarschuwt alvast voor strikte veiligheidsvoorschriften. De leden (en ook de bezoekers aan het sportpark) wordt dan ook dringend verzocht die voorschriften in acht te nemen. Dat betekent geen bouwhekken verplaatsen, niet achter de hekken komen waar dat niet de bedoeling is en geen afgesloten ruimten betreden.

Versnelling

Door een versnelling in de planning gaan vanaf 3 april ook al volop werkzaamheden plaatsvinden in bestuurskamer, radiokamer en het Businesshome. Vanaf 21 april geldt dit ook voor de kantine. Deze werkzaamheden zullen ongetwijfeld tot ongemakken leiden. Getracht wordt dit ongemak vooral op de zaterdagen tot een minimum te beperken voor de eigen leden en de bezoekers.

Lees verder